Un elev notat cu 2 la purtare pentru că și-a ironizat profesoara pe Facebook a câștigat procesul

0
974x468_f2b93.jpg

974x468_f2b93.jpg

Alexandru Voicu, de la liceul B.P. Hasdeu din Buzău, a fost propus spre exmatriculare, a primit nota 2 la purtare și a fost umilit public pentru că și-a criticat profesoara de desen pe un grup privat de Facebook pentru prestația dintr-un videoclip urcat pe Youtube. Conducerea aceluiași liceu i-a permis în trecut să predea unui profesor anchetat pentru pornografie infantilă (ulterior condamnat). 

Ieri, Tribunalul Buzău a decis anularea hotărârilor liceului în cazul băiatului. Alexandru nu va rămâne cu nota 2 la purtare. Decizia nu este însă finală. Dar conducerea școlii nu se lasă. Au formulat o plângere penală împotriva mamei și a elevului. 

Mama elevului, Elena Gabriela Voicu, spune că se așteaptă ca școala să facă recurs și că pentru familia ei a fost o perioadă dificilă. ”M-am îmbolnăvit, am albit”, descrie femeia întâmplarea care a dus-o în fața instanței. 

Citeşte întreaga ştire: Elevul care a primit nota 2 la purtare pentru că și-a ironizat profesoara a câștigat în instanță împotriva liceului. Școala nu se lasă!

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău