NGYyOTM1MTM2MjBlZjgzZTkxOGRhOWNkNTk4.thumb_6f231.jpg

Marcel Lepa, asasinul polițistului Cristian Amariei, a fost găsit mort, spânzurat în baia celulei în care fusese închis la Penitenciarul Timișoara, pe perioada carantinei. Alarma a fost dată de agentul supraveghetor care l-a verificat toată noaptea după ce acesta a realizat că infractorul - pe care l-a strigat de câteva ori prin vizetă și i-a bătut în ușă -, stă de ceva vreme în baie, într-o zonă fără vizibilitate. În cameră au intrat atunci, agentul supraveghetor, șeful de tură și mascații de la intervenție.   

Duminică seara criminalul a mâncat, a făcut prezența la apelul de seară de la ora 19.00 fără să raporteze vreo nemulțumire. La ora 22.00, când s-a dat stingerea, gardianul l-a văzut în patul pe care și l-a ales dintre cele șase ale celulei în care stătea singur.

Au urmat controalele nocturne derulate chiar și la intervale de timp de câteva minute.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Spre dimineață, însă, după ora șase, gardianul care avea în supraveghere celulele din blocul de detenție pentru deținuții în carantină a sesizat că asasinul polițistului nu mai este în patul său. 

”Agentul l-a strigat, a bătut în ușa metalică și l-a avertizat, conform procedurilor că va intra în cameră. Pentru că nu a primit nici un răspuns de la deținut, supraveghetorul l-a anunțat pe șeful de tură, cel care deține toate cheile celulelor și fără de care nu se poate intra în nici o cameră, și împreună cu luptători de la mascați au intrat. Bărbatul se spânzurase în baie, cu un cearșaf pe care și l-a  înfășurat în jurul gâtului și l-a legat de una de una dintre țevile de apă. Inițial, fost luată în calcul și o diversiune a individului considerat extrem de periculos”, susțin surse din rândul anchetatorilor.

Citeşte întreaga ştire:Ultimele ore din viața lui Marcel Lepa. Asasinul polițistului s-a spânzurat când se distribuia mâncarea în celule

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg