agentia-integritate-declaratie-avere_ce686.jpg

Agenția Națională de Integritate (ANI) a anunțat, luni, că termenul limită pentru completarea declarațiilor de avere s-a prelungit până pe data de 18 iunie. 

Potrivit legii, termenul limită până la care aleșii locali și județeni au obligația de a completa declarațiile de avere este 15 iunie. Agenția Națională de Integritate a transmis, luni, un comunicat de presă, prin care precizează o prelungire a acestui termen.

„Având în vedere faptul că 15 iunie 2019 este o zi nelucrătoare (sâmbătă), în conformitate cu dispozițiile Noului Cod Civil, marți, 18 iunie 2019 este data limită în care persoanele prevăzute la art. 1, alin. (1) din Legea nr. 176/2010 privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice (https://bit.ly/2JKItLF), pot depune declarațiile de avere și de interese anuale”, se precizează în comunicatul ANI.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De precizat este faptul că nerespectarea termenului pentru depunerea declarațiilor de avere și a declarațiilor de interese ori nedeclararea cuantumului veniturilor realizate sau declararea acestora cu trimitere la alte înscrisuri constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 50 lei la 2.000 lei.

În caz de nerespectare a termenului limită pentru completarea declarațiilor de avere, Agenția poate declanșa din oficiu procedura de evaluare, a mai precizat ANI.

Vezi AICI anunțul ANI

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg