646x404_3f48f.jpg

Șase femei de etnie romă, dintre care două minore, sunt cercetate pentru furt după ce au reușit să fure produse în valoare de mii de lei, din cinci magazine, în mai puțin de o oră. 

După cum se precizează în rechizitoriul procurorilor Judecătoriei Piteşti, pe 15 ianuarie a.c., Natalia Georgescu (minoră), Mihaela Marin (minoră), Graţiela Sandu, Dirivan Nicolae, Florina Anghel şi Crizantema Ghiocel au plecat în oraşul Mioveni cu un maxi-taxi din comuna Bascov cu intenţia certă de a fura din mai multe magazine.

Ce i-a impresionat pe anchetatori a fost faptul că Mihaela Marin, care este minoră şi mamă, a plecat la furat cu copilul de trei luni în braţe. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În aceeaşi zi, în jurul orei 12.45, patru dintre cele şase femei au intrat într-un magazin din Mioveni, Două au distras atenţia vânzătoarelor, cerând informaţii despre câteva produse, iar celalalte două femei au furat în mai puţin de cinci minute baxuri cu scutece pentru copii, săpunuri, detergent şi parfumuri în valoare de aproape 700 de lei. Celelalte două femei, inclusiv minora cu copil, au aşteptat afară pentru a lua bunurile furate.

Femeile de etnie romă au continuat să fure de la alte magazine de pe aceeaşi stradă din Mioveni după aceeaşi metodă. Astfel, după cum spun procurorii, în mai puţin de 40 de minute, între orele 13 şi 13.40, acestea au mai furat haine, pantofi, parfumuri şi ţigări de la încă patru magazine. 

Citeste mai mult: adev.ro/pstrpb

sursa foto: adevarul.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg