dancila_38a10.jpg

După ce prim-ministrul și-a lansat o nouă pagină de Facebook, în care prima postare – reda un citat din Winston Churcill, fostul premier britanic, internauții s-au ''apucat rapid de treabă''.

Postarea premierului a adunat, în doar câteva ore, peste 2.800 de like-uri, a fost distribuită de 824 de ori și a acumulat...4000 de comentarii.  

"<Succesul nu e final, eșecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua>, spunea Churchill, citat de Viorica Dăncilă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu puține dintre reacțiile românilor sunt însă și favorabile șefei Executivului.

''Superb citatul, ați revenit în forță. Aș avea câteva întrebări'',  îi răspunde un internaut – premierului, continuând:   1.Ați aflat în ce județ sunteți? 2. Considerați în continuare că, ''orice om îi este teamă?'' 3. Pakistanul și Iranul mai sunt în UE? 4. Aveți cumva o rețetă de murături? '', arată mesajul.

Iar un alt utilizator al rețelelor sociale, continuă: ''Tanti Vio, unde-a jucat bre Churchill asta?''

- "Sunteți și neconflictuală, și cultă, doamnă Veorica, exact așa cum vă descria domnul Liviu. Nu oricine-l înțelege pe domnul Churchill. Sper că l-ați citit în engleză și n-ați pierdut esența."

- "Vio, curaj! Desființarea secției de anchetare a magistraților, înapoi toți pașii contra justiției, remanierea lui Carmen Dan, a lui Meleșcanu și așa mai departe. Știi tu! Și apropo, vezi că angajează la Mega Image!".

- "Bine ați venit în lumea lui Mark Zuckerberg. (statul paralel)".

- "Domnul Dragnea e bine? E tratat corect? Să adun oltenii, să-l elibereze? Aștept un semn, seară bună".

- "Duduieeeeee! N-am ieșit la vot pentru ca tu să-ți bati joc de noi, poporul, 80% am votat împotriva ta si a PSD, votam mai mulți dacă îi lăsați ( diaspora ) de ce te pui împotriva poporului? ...'' sunt doar câteva dintre comentariile postate pe noua pagină de Facebook a prim-ministrului Viorica Dăncilă.  

sursa foto: Facebook Viorica Dăncilă. 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg