646x404_ddc3b.jpg

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Rovinari, judeţul Gorj, a rămas fără un rinichi, în urma unui scandal petrecut în urmă cu câteva zile într-un bar din Petroşani. Tânărul urma să se căsătorească, dar a fost nevoit să-şi amâne şi nunta. 

Adrian Minciună se afla într-un bar din Petroşani împreună cu doi prieteni. Minciună sărbătorea „Petrecerea burlacilor“, urmând să se căsătorească a doua zi. La un moment dat, s-a iscat un scandal, pe fondul consumului de alcool, între grupul de petrecăreţi gorjeni şi un bodyguard al barului. 

Cele două tabere s-au lovit reciproc, însă tânărul din Rovinari a ajuns în stare gravă la spital. Starea lui Adrian Minciună s-a agravat, iar medicii au fost nevoiţi să intervină pentru a-i extirpa un rinichi. Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani spun că gorjeanul are nevoie de 35-40 de îngrijiri medicale. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Cei trei, în dimineaţa zilei de 1 iunie au intrat în conflict cu un cetăţean din Petroşani, pe nume Hegheş Vasile Andrei. Şi-au aplicat lovituri reciproce. I s-a pus viaţa în pericol, pentru că a fost nevoie de extirparea unui rinichi”, a spus Darius Roman, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani. 

Citește continuarea pe adevarul.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg