646x404_ddc3b.jpg

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Rovinari, judeţul Gorj, a rămas fără un rinichi, în urma unui scandal petrecut în urmă cu câteva zile într-un bar din Petroşani. Tânărul urma să se căsătorească, dar a fost nevoit să-şi amâne şi nunta. 

Adrian Minciună se afla într-un bar din Petroşani împreună cu doi prieteni. Minciună sărbătorea „Petrecerea burlacilor“, urmând să se căsătorească a doua zi. La un moment dat, s-a iscat un scandal, pe fondul consumului de alcool, între grupul de petrecăreţi gorjeni şi un bodyguard al barului. 

Cele două tabere s-au lovit reciproc, însă tânărul din Rovinari a ajuns în stare gravă la spital. Starea lui Adrian Minciună s-a agravat, iar medicii au fost nevoiţi să intervină pentru a-i extirpa un rinichi. Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani spun că gorjeanul are nevoie de 35-40 de îngrijiri medicale. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Cei trei, în dimineaţa zilei de 1 iunie au intrat în conflict cu un cetăţean din Petroşani, pe nume Hegheş Vasile Andrei. Şi-au aplicat lovituri reciproce. I s-a pus viaţa în pericol, pentru că a fost nevoie de extirparea unui rinichi”, a spus Darius Roman, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani. 

Citește continuarea pe adevarul.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg