PTc4MCZoPTQ0MCZoYXNoPWFjNWUzM2Y0YmE0MmFmY2UyYTYxOGNiNTFjNjQ1MzAz.thumb_89de0.jpg

Nesimțirea oamenilor, combinată cu inundațiile din ultimele zile au făcut ca pe malul Dunării, în dreptul orașului Galați, să se adune tone de gunoaie și cadavre de animale, aduse de apă din amonte sau de pe afluenții fluviului. Garda de Mediu amenință cu amenzi, dacă operatorii economici din zonă nu fac curățenie.

Tone de resturi menajere, bidoane de plastic, crengi rupte și alte deșeuri au apărut pe Dunăre, în dreptul orașului Galați. Gunoaiele au fost aduse de apă din amonte, dar și de pe afluenții Dunării, în special de pe Siret.

Cele mai multe resturi s-au adunat în jurul pontoanelor pe care se află restaurante și la punctul de Trecere Bac Galați-Tulcea, unde există un cot al Dunării.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pompierii gălățeni au intervenit cu o barcă și au scos din apă cadavre de animale.

„Pompierii au intervenit câteva ore pe Dunăre. Au ieșit cu barca, dar au strâns leșuri de animale și de pe mal. În total, au fost 11 leșuri de câini, porci, capre și oi. Pompierii au strâns cadavrele din apă și le-au predat celor de la Direcția de Sănătate Publică pentru analize și incinerare”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță.

Sursa: Digi24.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg