fbpx

PTc4MCZoPTQ0MCZoYXNoPWFjNWUzM2Y0YmE0MmFmY2UyYTYxOGNiNTFjNjQ1MzAz.thumb_89de0.jpg

Nesimțirea oamenilor, combinată cu inundațiile din ultimele zile au făcut ca pe malul Dunării, în dreptul orașului Galați, să se adune tone de gunoaie și cadavre de animale, aduse de apă din amonte sau de pe afluenții fluviului. Garda de Mediu amenință cu amenzi, dacă operatorii economici din zonă nu fac curățenie.

Tone de resturi menajere, bidoane de plastic, crengi rupte și alte deșeuri au apărut pe Dunăre, în dreptul orașului Galați. Gunoaiele au fost aduse de apă din amonte, dar și de pe afluenții Dunării, în special de pe Siret.

Cele mai multe resturi s-au adunat în jurul pontoanelor pe care se află restaurante și la punctul de Trecere Bac Galați-Tulcea, unde există un cot al Dunării.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pompierii gălățeni au intervenit cu o barcă și au scos din apă cadavre de animale.

„Pompierii au intervenit câteva ore pe Dunăre. Au ieșit cu barca, dar au strâns leșuri de animale și de pe mal. În total, au fost 11 leșuri de câini, porci, capre și oi. Pompierii au strâns cadavrele din apă și le-au predat celor de la Direcția de Sănătate Publică pentru analize și incinerare”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță.

Sursa: Digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg