Mesajul viral al unui polițist după crima din Timiș: ”L-au prins, colegule! Când tu intri în pământ scursura este îngrijit la spital, fără să dea șpagă”

0
img_8d269.jpg

img_8d269.jpg

Polițistul brașovean Ionuţ Rasica a postat pe Facebook un mesaj emoționant după uciderea colegului din Timiș și capturarea criminalului:

”L-au prins, colegule, deși, din câte am înțeles, lucrurile care nu te mai aduc înapoi sunt absolut inutile. Altfel, în ziua în care tu intri in pământ, scursura merge într-un loc democratic, cu drepturi duium, unde sarabanda favorurilor debutează cu o intervenție chirurgicală cum rar se întâmplă în lumea de dincoace de gratii: fără șpagă; dacă trece cu bine de singura reparație la care ai putea spera, sepsia, i se vor deschide perspective îmbucurătoare de reducere a pedepsei și de compensare frumușică a zilelor de detenție în bani, cât să-i țină loc de pilon doi de pensii la ieșirea din penitenciar. 

Ar mai putea căpăta, scursura, avem practică judiciară recentă în acest sens, și o despăgubire pentru lezarea dreptului la imagine pentru că a fost fotografiat în momente de cumpănă ale destinului său sprâncenat, cu cătușe umilitoare și în postura complet nemăgulitoare de proaspăt ciuruit de gloanțe. Tu, în schimb, ai murit, pentru o țară care nu te merită, senină și astăzi, în lipsa ei crasă de remușcări cu care a dat, din incultură, din lăcomie și din ignoranță, atribuția legiferării pe mâna unor indivizi cu moralitate nu prea mult deosebită de a celui care te-a ucis! 

Ai murit solitar și anacronic, taman la apogeul unei epoci în care legiuirea se înfăptuiește cu consecvență în beneficiul infractorilor, în care legiuitorul lucrează inuman în contra victimei și își pune toată priceperea perversă, în disprețul premeditat al omului legii. Citește continuarea pe observatorulbv.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău