Planul prin care un român a vrut să-și omoare soția: a lovit-o cu ceaunul, a încercat s-o electrocuteze, iar în final a înjunghiat-o

0
dsadsa_680c2.jpg

dsadsa_680c2.jpg

Judecătorii Tribunalului Brăila l-au condamnat pe Vasile Orăşanu, un bărbat de 62 de ani din Brăila, la 7 ani de închisoare pentru tentativă la omor calificat în condiţii de violenţă în familie. 

Judecătorii l-au obligat, în sentinţa emisă pe 20 mai, să urmeze un tratament medical de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. Hotărârea poate fi atacată cu apel. 

Soţii Orăşanu au divorţat în anul 1990, după ce soţia l-a acuzat pe bărbat de faptul că a avut mai multe escapade amoroase, dar şi de faptul că avea ieşiri violente. Ulterior, cei doi s-au împăcat, iar în 2013 s-au recăsătorit. Pentru că nu se descurcau cu banii, soţii Orăşanu au plecat să muncească în străinătate, însă în locuri diferite. 

Vasile Orăşanu era extrem de gelos şi, deşi partenera de viaţă nu-i dăduse motive să se îndoiască de fidelitatea ei, bărbatul a început să o suspecteze că-l înşeală cu un alt bărbat. Măcinat de gelozie, Vasile Orăşanu a pus la cale un plan pentru a-şi omorî consoarta, pe care l-a pus în aplicare pe 27 decembrie 2017, când cei doi au revenit în ţară, la domiciliul comun din localitatea brăileană Ianca. Mai întâi a atacat-o cu un ceaun, lovind-o în cap de mai multe ori, apoi a încercat să o electrocuteze, însă siguranţele au decuplat circuitul electric. 

Citeste mai mult: adev.ro/psmfui

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău