dsadsa_680c2.jpg

Judecătorii Tribunalului Brăila l-au condamnat pe Vasile Orăşanu, un bărbat de 62 de ani din Brăila, la 7 ani de închisoare pentru tentativă la omor calificat în condiţii de violenţă în familie. 

Judecătorii l-au obligat, în sentinţa emisă pe 20 mai, să urmeze un tratament medical de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. Hotărârea poate fi atacată cu apel. 

Soţii Orăşanu au divorţat în anul 1990, după ce soţia l-a acuzat pe bărbat de faptul că a avut mai multe escapade amoroase, dar şi de faptul că avea ieşiri violente. Ulterior, cei doi s-au împăcat, iar în 2013 s-au recăsătorit. Pentru că nu se descurcau cu banii, soţii Orăşanu au plecat să muncească în străinătate, însă în locuri diferite. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vasile Orăşanu era extrem de gelos şi, deşi partenera de viaţă nu-i dăduse motive să se îndoiască de fidelitatea ei, bărbatul a început să o suspecteze că-l înşeală cu un alt bărbat. Măcinat de gelozie, Vasile Orăşanu a pus la cale un plan pentru a-şi omorî consoarta, pe care l-a pus în aplicare pe 27 decembrie 2017, când cei doi au revenit în ţară, la domiciliul comun din localitatea brăileană Ianca. Mai întâi a atacat-o cu un ceaun, lovind-o în cap de mai multe ori, apoi a încercat să o electrocuteze, însă siguranţele au decuplat circuitul electric. 

Citeste mai mult: adev.ro/psmfui

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg