646x404_d104f.jpg

Un medic chirurg de la un spital public a fost filmat de fiica unei paciente cum promite să restituie banii primiţi „cadou” pentru o operaţie de varice. Nemulţumită de operaţie, pacienta a cerut banii înapoi, iar medicul i-a spus că îi restituie fără probleme. 

Nicolae Balaci, un medic chirurg de la Spitalul Orăşenesc din Făget, a fost filmat de o pacientă în timp ce promite să restituie banii primiţi cu ocazia unei operaţii.

Foarte renumit în zonă şi căutat de pacienţi inclusiv din Lugoj şi Timişoara, medicul de la micuţul spital orăşenesc a operat-o pe o femeie din Lugoj, la picior în urmă cu aproximativ o lună. Pentru că a suferit complicaţii, femeia s-a dus la medic să ceară înapoi banii pe care i-a oferit medicului cu ocazia operaţiei. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Discuţia dintre medic şi pacientă a fost înregistrată video şi postată pe Facebook de fiica pacientei. „Spitalul din Făget, unde fiecare îşi face legea.

De la doctor, până la infirmieră. Fără bani, mori la propriu. Aşa şi în cazul meu, când mi-am dus mama, cu dureri cumplite la picior, în urmă cu trei săptămâni şi acum piciorul arată aşa, superinfectat! Cangrenat. Azi am fost să cerem banii înapoi. Lucrare făcută de doctor chirurg Balaci Nicolae. Renumitul chirurg pe care îl caută toată lumea”, arată Ionela Rădulescu, fiica pacientei de la Făget. 

Citeste mai mult: adev.ro/psmb4q

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg