perchezitii-dambovita_93d1f.jpg

Polițiștii din cadrul Biroul de Investigații Criminale Târgoviște au descins, ieri, la domiciliile a doi bărbați din municipiu, bănuiți de comiterea unor infracțiunii de furt calificat.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au indisponibilizat mai multe bunuri susceptibile a fi sustrase, a anunțat IPJ Dâmbovița.

„Cei în cauză sunt bănuiți că, în luna mai a.c., ar fi sustras băuturi alcoolice, biciclete, o centrală termică și calorifere din interiorul unor anexe gospodărești și al unei societăți comerciale. De asemena, aceștia ar fi sustras o borsetă, ce conținea documente personale și 6.500 de lei, lăsată într-o autoutilitară neasigurată și parcată pe raza municipiului Târgoviște”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția a anunțat că unul dintre bănuiți a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 5 iunie, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii continuă cercetările pentru depistarea celui de al doilea bănuit și pentru tragerea lui la răspundere penală.

Tânărul este bănuit și de săvârșirea unei infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă comisă în seara zilei de 31 mai a.c., pe raza municipiului Târgoviște. 

Foto cu caracter ilustrativ

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg