denes_17a54.jpgÎn ținută de birou, Ioan Deneș, ministrul Pădurilor și Apelor, s-a văzut nevoit să împingă una dintre mașinile delegației sale, care se împotmolise în satul Corod, din județul Galați. Demnitarul se afla în localitate, împreună cu primarul pentru a verifica modul în care sunt evaluate pagubele inundațiilor înregistrate aici.

În timpul vizitei, una dintre maşinile din convoiul demnitarului a rămas blocată în noroi. Deneş, împreună cu primarul au împins vehiculul, potrivit Mediafax.

Primarul comunei inundate i s-a plâns ministrului spunându-i că autorităţile centrale nu au făcut nimic pentru a preîntâmpina producerea inundaţiilor în zonă, deşi comuna a fost lovită şi în urmă cu şase ani de două inundaţii de proporţii. De atunci, singurele lucrări de apărare au fost făcute cu banii comunităţii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ministrul Apelor şi Pădurii, Ioan Deneş, a refuzat să spună de ce nu au fost făcute lucrări de apărare până în prezent, însă a promis ca va debloca de urgenţă fonduri guvernamentale pentru realizarea unor diguri.

De asemenea, pagubele înregistrate de locuitori vor fi evaluate după retragerea defintivă a apelor.

Sursa foto: www.digi24.ro

denes_17b68.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg