omor-dambovita-barbat_6b3b2.jpg

Oribila faptă a avut loc marți, când între tată și fiu a izbucnit un conflict spontan, motivul fiind vânzarea unei case.

O femeie din comuna Șotânga, județul Dâmbovița, a sunat la 112 și a sesizat polițiștilor din Târgoviște că fiul și soțul ei s-au luat la ceartă. 

O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care, în grădina locuinței a fost identificat cadavrul unui bărbat de 68 de ani, care prezenta o plaga înjunghiată în zona toracică..

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Din primele cercetări se pare ca fiul său, un bărbat de 43 de ani, l-ar fi agresat cu un cuțit, pe fondul unui conflict spontan generat de nemulțumirea fiului cu privire la vânzarea unei case”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Agresorul a fost condus la sediul politiei pentru audieri. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. 

IPJ Dâmbovița a anunțat că se efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg