fbpx

OTY4YTY3OTMzNDNmYmNhNWFhNjUwYjdmN2IxNTU.thumb_a6c7e.jpg

Şeful Poliţiei Române Ioan Buda, sosit luni seara la Timisoara, pentru a urmări îndeaproape operaţiunea de capturare a lui Ionel Marcel Lepa, bărbatul căutat pentru tâlhărie, care l-a ucis pe poliţistul Cristian Amariei, a declarat, după capturarea criminalului, că este meritul colegilor săi că l-au prins. 

Ioan Buda a declarat că Lepa avea pistolul la brâu în momentul capturării şi borseta cu gloanţe lângă el.

„Am promis că ies şi discut cu dumneavoastră pentru că am avut cu colegii de studiat mai multe piste, am desfăşurat mai multe activităţi complexe. Este meritul colegilor, e important că l-am prins pe criminal, se efectuează cercetări la faţa locului şi colegii mei vă vor da toate detaliile.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu a opus rezistenţă. Avea şi pistolul şi mai avea şi cartuşele la el. Da, avea pistolul la brâu şi avea borseta langa el... Sa lămurim o problemă. Discutăm de modul de organizare a misiunii defectuos. Eu mă refer strict la organizarea misiunii, nu la intervenţie, iar meritul este al colegilor pentru rezultatele care s-au obţinut.

După cercetarea la faţa locului veţi primi toate detaliile”, a declarat şeful Poliţiei Române chestorul Ioan Buda, potrivit News.ro.

sursa: digi24.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg