fbpx

NGYyOTM1MTM2MjBlZjgzZTkxOGRhOWNkNTk4.thumb_e18fc.jpg

Marian Godină, polițist la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS), a comentat, marți dimineață, prinderea lui Ionel Marcel Lepa, bărbatul căutat pentru uciderea unui polițist din Timiș, în timpul unei misiuni, și rănirea unui altui agent.

„Din păcate, nu a opus rezistență”, a scris polițistul Marian Godină, alături de o fotografie a lui Ionel Marcel Lepa, aflat în custodia polițiștilor de la SIAS.

Godină nu a precizat dacă a participat la capturarea lui Lepa.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fugarul Marcel Ionel Lepa a fost prins, marți dimineața, în jurul orei 4.45, în casa bunicii unui prieten de-ai săi din localitatea Remetea Mare, din județul Timiș.

Bărbatul care l-a împușcat mortal pe polițistul aflat în misiune ar fi fost luat prin surprindere, motiv pentru care nu a fost nevoie să se folosească armamentul din dotare.

În momentul în care a fost prins, acesta avea răni produse prin împușcare, care datează, cel mai probabil, de duminică, din timpul urmăririi. Astfel, oamenii legii au solicitat intervenția ambulanței, care îl va duce pe Ioan Marcel Lepa la Spitalul Județean Timișoara, pentru a primi îngrijiri medicale.

Lepa avea asupra lui un pistol, mai multe gloanțe, două chei, un stick de memorie, un micro-SD și o folie de pastile.

Luni noapte, în județul Timiș a ajuns și șeful Poliției Române pentru a verifica modul în care se desfășoară operațiunea de căutare a fugarului Marcel Ionel Lepa.

sursa: digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg