NGYyOTM1MTM2MjBlZjgzZTkxOGRhOWNkNTk4.thumb_e18fc.jpg

Marian Godină, polițist la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS), a comentat, marți dimineață, prinderea lui Ionel Marcel Lepa, bărbatul căutat pentru uciderea unui polițist din Timiș, în timpul unei misiuni, și rănirea unui altui agent.

„Din păcate, nu a opus rezistență”, a scris polițistul Marian Godină, alături de o fotografie a lui Ionel Marcel Lepa, aflat în custodia polițiștilor de la SIAS.

Godină nu a precizat dacă a participat la capturarea lui Lepa.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fugarul Marcel Ionel Lepa a fost prins, marți dimineața, în jurul orei 4.45, în casa bunicii unui prieten de-ai săi din localitatea Remetea Mare, din județul Timiș.

Bărbatul care l-a împușcat mortal pe polițistul aflat în misiune ar fi fost luat prin surprindere, motiv pentru care nu a fost nevoie să se folosească armamentul din dotare.

În momentul în care a fost prins, acesta avea răni produse prin împușcare, care datează, cel mai probabil, de duminică, din timpul urmăririi. Astfel, oamenii legii au solicitat intervenția ambulanței, care îl va duce pe Ioan Marcel Lepa la Spitalul Județean Timișoara, pentru a primi îngrijiri medicale.

Lepa avea asupra lui un pistol, mai multe gloanțe, două chei, un stick de memorie, un micro-SD și o folie de pastile.

Luni noapte, în județul Timiș a ajuns și șeful Poliției Române pentru a verifica modul în care se desfășoară operațiunea de căutare a fugarului Marcel Ionel Lepa.

sursa: digi24.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg