barbat-suspectat-ca-a-impuscat-un-politist_78d8c.jpg

Incidentul teribil a avut loc, duminică după-amiază, în localitatea Izvin, în apropiere de Timișoara, relatează Opinia Timișoarei.

Polițistul împușcat mortal, în vârstă de 43 de ani, se afla în misiune, împreună cu un alt coleg, și efectua un filtru pentru prinderea unei persoane urmărite internațional. 

Citește și: Reacția IGPR, după ce un polițist a fost împușcat mortal în Timiș. Mobilizare fără precedent pentru prinderea agresorului

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Agresorul nu a stat însă prea mult pe gânduri. A scos un pistol și a tras în direcția unui polițist, care la scurt timp a murit.

Ulterior, suspectul a fugit, fiind urmărit de polițiști și jandarmi. Agresorul ar fi pătruns în curtea unei case, unde ar fi amenințat pe cei de acolo cu pistolul și ar fi încercat să fure o mașină. Planul însă nu i-a reușit.

Bărbatul care este acum acuzat de omor, este dat în urmărire. Acesta se numește Lepa Ionel Marcel, în vârstă de 48 de ani, cu domiciliul în Lugoj.

Pentru prinderea infractorului au fost mobilizate forțe fără precedent. Zeci de polițiști și jandarmi îl caută pe bărbat.

Persoanele care pot să ofere informații sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 și să păstreze distanța, suspectul fiind înarmat și foarte periculos. 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg