papa-la-blaj_bb1cd.jpg

Papa Francisc a mers, duminică la Blaj, în ultima zi a vizitei pe care o efectuează În România. Pe Câmpia Libertății a oficiat ceremonia de beatificare a șapte episcopi greco - catolici martiri, iar de aici s-a îndreptat spre Blaj, unde este programată o întâlnire cu o comunitate de romi. În centrul orașului, coloana în care se afla Papa Francisc a fost întâmpinată cu aplauze. Suveranul Pontif a oferit și o lecție de modestie. I-a salutat pe cei prezenți, în timp ce era într-o Dacia Logan, în dreapta șoferului.

În timp ce înaltele fețe ale BOR își etalează veșmintele cusute cu fir de aur, împodobite cu pietre Swarovski, și merg în mașini luxoase, vizita Papei Francisc în România ne-a oferit, tuturor o lecție de modestie. 

În cea de a treia zi efectuată în România, Papa Francisc a ales să se deplaseze către Blaj cu o Dacie Logan. În momentul în care a ajuns în centrul orașului, cei prezenți l-au putut observa pe Suveranul Pontif, stând lângă șofer.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu geamul lăsat la mașină, Papa Francisc i-a salutat pe toți. Poate că acesta este și cel mai important mesaj transmis de Suveranul Pontif, a cărui modestie este binecunoscută.

O lecție care poate fi dată și înaltelor fețe bisericești de la noi, care au ales să afișeze, cu ostentație, un lux care nu are nimic în comun nici cu credința.

papa-francisc-logan_e99e5.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg