Revoltător! Un pacient este umilit într-o ambulanță SMURD: „Bețivanule!”. Reacția IGSU

0
barbat-umilit-ambulanta-smurd_86dba.jpg

barbat-umilit-ambulanta-smurd_86dba.jpg

Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare de un bărbat din Orșova, județul Mehedinți, și au fost însoțite de mesajul: „Așa se poartă băieții de la smurd cu pacienții. Ce ziceți domnul Arafat, o fi bine?”. Reacția IGSU nu a întârziat să apară. Instituția a demarat o anchetă pentru a depista cine este paramedicul care a folosit cuvinte jignitoare la adresa pacientului.

În imagini se observă cum un paramedic îl lovește în cap cu un calup de parizer pe pacientul inconștient și i se adresează cu apelativul „Bețivanule”.

În scurt timp, imaginile au făcut mii de vizualizări, iar reacția IGSU nu a întârziat să apară. Instituția a anunțat că, acum, încearcă să-l găsească pe paramedicul vinovat.

„În sprijinul acțiunilor întreprinse la nivel instituțional, adresăm public rugămintea ca toți cei care dețin indicii să vină în sprijinul demersului nostru și să ne li pună la dispoziție”, a precizat IGSU, pe pagina de Facebook.

Reacția IGSU cu privire la imaginile postate pe Facebook:

„Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, filmate într-o ambulanță SMURD, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență dezaprobă ferm atitudinea manifestată de acest paramedic, în relația cu victima. Pentru identificarea imediată a persoanei responsabile și aplicarea măsurilor în consecință, am solicitat unităților subordonate documentarea situației și comunicarea urgentă a datelor și informațiilor care să facă posibil acest lucru. În sprijinul acțiunilor întreprinse la nivel instituțional, adresăm public rugămintea ca toți cei care dețin indicii să vină în sprijinul demersului nostru și să ne li pună la dispoziție. Asigurăm opinia publică/cetățenii în slujba cărora personalul IGSU își duce misiunile la îndeplinire că astfel de manifestări nu vor fi tolerate, iar măsurile adoptate împotriva celor care aleg un astfel de comportament vor fi pe măsura faptelor lor”

Imagini postate de Munteanu Gheorghe Ștefan, pe pagina de Facebook.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău