lapos-catastrofa_f9e5b.jpg

Președintele României, Klaus Iohannis, a solicitat autorităților responsabile să ia toate măsurile care se impun pentru a-i ajuta pe cei care în aceste momente dificile au nevoie de sprijin.

Președintele României, Klaus Iohannis, a aflat cu profundă durere despre tragedia petrecută în localitatea Sângeru, din județul Prahova, în urma căreia și-au pierdut viața trei copii și al patrulea este dat dispărut după ce casa în care locuiau a fost luată de o puternică viitură.

Președintele Klaus Iohannis este alături de familia îndurerată în aceste momente grele și de toți cei care au avut de suferit de pe urma inundațiilor care au afectat România în ultimele ore, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul Administrației Prezidențiale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Președintele României a solicitat autorităților responsabile să ia toate măsurile care se impun pentru a-i ajuta pe cei care în aceste momente dificile au nevoie de sprijin.

„Această dramă, care din nefericire nu este un caz singular, reprezintă un puternic semnal de alarmă că este urgentă nevoie de elaborarea unor strategii pentru a preveni, pe cât posibil, efectele fenomenelor meteo extreme și a unor planuri de acțiune imediată atunci când au loc astfel de evenimente climatice extraordinare”, se mai arată în comunicatul de presă.

dezastru_a9e8a.jpg

lapos_16ff4.jpg

foto: Dezastrul produs în Prahova din cauza precipitațiilor abundente

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg