fbpx

61927084_3e3e0.jpg

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA, administratorul reţelei feroviare naţionale, informează că traficul feroviar este operațional la această oră pe toate magistralele de cale ferată, iar trenurile care asigură transportul pelerinilor circulă în condiții normale și de siguranță, în prezent nefiind semnalate zone cu probleme cauzate de condițiile meteo nefavorabile.

Vă reamintim faptul că, vineri 31 mai 2019, ploile și viiturile înregistrate vineri seara în județul Prahova au afectat și circulația feroviară între Valea Călugărească și stația Ploiești Est, apele acoperind în totalitate calea ferată, mai multe trenuri de călători fiind oprite, din motive de siguranță, în alte gări de pe traseu.

Pentru redeschiderea în condiții de siguranță a traficului feroviar în județul Prahova a fost nevoie de o mobilizare complexă, cu personal de specialitate și utilaje de la trei regionale feroviare: București, Constanța și Galați.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O altă zonă afectată de inundații a fost și intervalul de cale ferată Feldru - Rebrișoara, din judeţul Bistriţa-Năsăud, unde personalul feroviar al Regionalei Cluj s-a mobilizat și a acționat pentru îndepărtarea aluviunilor de pe cale ferată și redeschiderea circulației în condiții de siguranță, iar Regionala CF Iași a asigurat în condiții de siguranță legătura între zona de nord și sud a Moldovei, traficul feroviar fiind astfel operațional la conexiunea cu Regionala CF Cluj.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg