fbpx

trafic-blocat-bacau_5e5a3.jpeg

Centrul Infotrafoc a anunțat că pe DN2, în judeţul Bacău, la kilometrul 265+800 de metri, în localitatea Gheorghe Doja, circulația rutieră este restricționată din cauza aluviunilor de pe șosea.

Potrivit Centrului Infotrafic s-au acumulat aluviuni pe carosabil, iar din această cauză se circulă pe un singur fir, dirijat de polițiști.

„Se estimează ca în aproximativ 45-60 de minute traficul să fie reluat în condiții normale”, a anunțat Centrul Infotrafic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La nivel național, patru județe sunt sub cod portocaliu de instabilitate accentuată, până duminică, la ora 06.00. Astfel în județele Suceava, Botoșani, Neamț și Iași, va ploua torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși local 40...50 l/mp și izolat 60…70 l/mp. Se vor semnala descărcări electrice, intensificări ale vântului și, posibil, grindină de medii și mari dimensiuni.

În Prahova, în zona de nor, este valabil un cod galben de instabilitate atmosferică, în special în zona de deal și de munte. 

foto cu caracter ilustrativ

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale

...
970.jpg