Trafic restricționat pe DN2 în județul Bacău

0
trafic-blocat-bacau_5e5a3.jpeg

trafic-blocat-bacau_5e5a3.jpeg

Centrul Infotrafoc a anunțat că pe DN2, în judeţul Bacău, la kilometrul 265+800 de metri, în localitatea Gheorghe Doja, circulația rutieră este restricționată din cauza aluviunilor de pe șosea.

Potrivit Centrului Infotrafic s-au acumulat aluviuni pe carosabil, iar din această cauză se circulă pe un singur fir, dirijat de polițiști.

„Se estimează ca în aproximativ 45-60 de minute traficul să fie reluat în condiții normale”, a anunțat Centrul Infotrafic.

La nivel național, patru județe sunt sub cod portocaliu de instabilitate accentuată, până duminică, la ora 06.00. Astfel în județele Suceava, Botoșani, Neamț și Iași, va ploua torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși local 40…50 l/mp și izolat 60…70 l/mp. Se vor semnala descărcări electrice, intensificări ale vântului și, posibil, grindină de medii și mari dimensiuni.

În Prahova, în zona de nor, este valabil un cod galben de instabilitate atmosferică, în special în zona de deal și de munte. 

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău