cautari-noaptea-copil-inecat_6f9c8.jpg

Scafandrii militari au găsit în această dimineață trupul elevului de 16 ani, care s-a înecat la Mamaia, în urmă cu două zile. Trupul său neînsuflețit a fost găsit la Năvodari, cu ajutorul unui sonar, scrie Libertatea.ro

Iosif Corneliu Mitroi, elev al Colegiului militar Tudor Vladimirescu din Craiova, a dispărut marţi după amiază de pe plaja din Mamaia, după ce a intrat în apă.

Băiatul, care este dintr-un sat din Mehedinţi, se afla în Constanţa la Școala de vară a Ministerului Apărării Naționale. Era în timpul liber, alături de colegii săi și profesorul însoțitor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Împreună cu alţi doi colegi, Iosif a intrat în mare pentru a face o baie, însă din cauza curenţilor puternici a fost tras la fundul apei şi s-a înecat.

Din nefericire, nimeni nu a putut să îl salveze din cauza mării agitate şi a curenţilor puternici. La acţiunile de căutare au participat zeci de scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Dobrogea', dar şi din Ministerul Apărării Naţionale.

Marea l-a adus la mal, în această dimineaţă, pe Iosif, pe plaja din Năvodari. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru necropsie, iar ulterior va fi predat familiei.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg