masina_3e930.jpg

Bogdan Bănică, vicepreșendintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România Decus, a postat în ultimele zile mai multe mesaje adresate ministrului Carmen Dan, prin care îi cere demisia, menționând că a călcat în picioare demnitatea polițiștilor și i-a umilit, trimițându-i în patrulare în coșciuge pe roți. 

E timpul. E timpul să pleci acasă, doamna Dan. Pentru permanenta atitudine făţarnică pe care ai adoptat-o încă de la începutul mandatului. Pentru că ne-ai minţit. Cu zâmbetul pe buze la parade sau cu lacrimi false în ochi la catafalcul eroilor. Pentru că nu ai schimbat #chiarnimic în acest minister, în pofida tuturor promisiunilor. Pentru că ai permis, uneltind şi complotând, să ne rânjească infractorii în faţă, la adăpostul umbrelei roşii.

Pentru că ai ascultat, cu capul plecat, ordine menite să destabilizeze această ţară, ordine transmise mai departe, cu orice risc, <decât> pentru protejarea unui infractor de drept comun, ce acum e după gratii. Pentru că ne-ai călcat demnitatea în picioare, menţinându-ne salarizarea la nivelului anului 2009, pentru că ne-ai trimis în patrulare în aceleaşi coşciuge cu roţi, pentru că ne-ai condamnat la moarte zilnic în misiuni cu dotarea de acum 30 de ani. Pentru că nu ţi-a păsat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Şi pentru că ne-ai umilit. Şi pentru că în continuare ai permis ca poliţiştii să-ţi fie hăcuiţi în posturi de poliţie, pe peroanele gărilor sau în misiuni, cu ţestele despicate.Pentru că ai fost #nimic şi ai făcut #decâtnimic”, scrie vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România (SNPR) Decus, Bogdan Bănică, citat de Mediafax.

Liderul de sindicat adaugă că Dan a vrut să intre în istorie şi a reuşit, dar va rămâne în amintirea colectivă ca „cel mai incompetent, ocult, slugarnic şi anost ministru al internelor pe care l-a avut România postdecembristă!”.

„Ciolanul s-a terminat, stăpânul nu mai are altele să vă dea. E timpul, doamna Dan, dacă ai un dram de onoare, să pleci!”, mai scrie Bogdan Bănică.

Într- altă postare, vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România Decus spune că nu înţelege ce are toată lumea împotriva „ministresei Dan...doar n-a făcut nimic... Îndată se împlinesc doi ani de când, cu vocea tremurândă asista, <vizibil afectată>, la înmormântarea lui Sorin Vezeteu. Şi promitea poliţiştilor luna de pe cer, legislaţie, armament, tasere şi body-cam-uri.
Şi a dat poliţiştilor. Fix ce au primit guvernanţii pe o plăcuţă de înmatriculare. Cu de toate. Acum pot afirma, îndreptăţit: Nimic. Nu ai făcut NIMIC, Carmen Dan! Punct. Pleacă acasă!”.

sursa foto: stirilekanald.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg