VIDEO: ”Polizei! Danke, Polizei!” – A plâns polițistul german care a făcut posibil ca românii să voteze la Munchen

9b28843d-9f65-4627-aae7-cb68a28485a7_947af.jpg

9b28843d-9f65-4627-aae7-cb68a28485a7_947af.jpg

Jurnalistul Vlad Ursulean a anunțat duminică faptul că polițiștii germani au găsit o soluție ingenioasă pentru a le permite să voteze tuturor românilor aflați la coada uriașă de la consulatul din Munchen: au realizat cu garduri un perimetru larg pe care îl consideră teritoriul consulatului. Asta înseamnă că toți românii din perimetru au dreptul să voteze.

”Final fericit la München, unde poliția a luat inițiativa de a construi un perimetru din garduri, a băgat pe toată lumea înăuntru și acum consideră că sunt pe teritoriul consulatului, deci vor vota cu toții. Unul dintre polițiști e născut în Brașov și ne-a vorbit la portavoce în română”, a scris Vlad Ursulean pe Facebook.

Între timp au apărut și imagini cu momentul în care românii îi mulțumesc polițistului german de origine română. Emoționat, acestuia îi dau lacrimile.

Înregistrarea a fost postată pe Facebook chiar de unul dintre românii care au stat la coadă să voteze, Marius Șortan, și a fost preluată pe pagina de Facebook a Poliției din Munchen.

”Aceasta este reacția unui polițist german, care trebuie să trimită toți oamenii acasă, deși politia a stabilit sa lase oamenii sa voteze cei care au stat toata ziua in soare , făcând un țarc. Ulterior cei de la consulat au închis ușile. RUȘINE lor, RESPECT poliției germane care au încercat, cât au putut să ne ajute”, a scris Șortan pe Facebook.

Surse: Marius Șotran, Vlad Ursulean, 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău