tanar_mamaia_8bea0.jpg

Un tânăr de 16 ani s-a înecat marți după-amiază în Mamaia, în zona hotelului Doina. Intrase în apă alături de mai mulți prieteni colegi când curenții l-au îndepărtat de țărm. Mitroi Iosif-Corneliu, elev al Colegiului Militar Național „Tudor Vladimirescu" din Craiova, a fost dat dispărut pe plaj din Mamaia, scrie observator.tv

Tânărul în vârstă de 16 ani participa la „Școala de vară" în garnizoana Constanța, și se afla în timpul liber alături de colegii săi și profesorul însoțitor, anunţă ministerul Apărării Naționale.

În urma unui apel la 112, scafandrii ISU Constanța au intervenit. Au fost demarate căutările elevului craiovean. La nivelul colegiului a fost constituită o comisie condusă de locțiitorul comandantului pentru a stabili cauzele producerii acestui incident, informează autorităţile.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"O veste tragică am primit din Constanța în această după-amiază. Iosif Mitroi, unul dintre copiii noștri frumoși și talentați de la Colegiul Militar Național „Tudor Vladimirescu” din Craiova, a fost dat dispărut acum doua ore pe o plajă din stațiunea Mamaia, din Constanța. Iosif, în vârstă de 16 ani, participa la „Școala de vară” a Ministerului Apărării Naționale la Constanța și se afla în timpul liber alături de colegii săi și profesorul însoțitor. Conform procedurilor a fost anunțat Servicul de Urgență - 112 și la fața locului sosind scafandrii aparținând ISU Constanța. În acest moment se desfășoară operațiunile de căutare și salvare ale lui Iosif", a anunţat MAI pe Facebook.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg