646x404_07f69.jpg

Tatăl a şapte copii din Vaslui şi-a batjocorit toate cele 4 fete, luni de zile. Cea mai mică are vârsta de 13 de ani, iar cea mai mare 20 de ani. La batjocură a participat şi iubitul fetei de 20 de ani.

De asemenea, soţia bărbatului a fost abuzată şi ea, laolaltă cu fetele, atât de soţul său cât şi de bărbatul de 47 de ani, iubitul fetei de 20 de ani.

Dorel B. şi Vasile M. din localitatea Fereşti, judeţul Vaslui, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Dorel B, tatăl a 7 copii, şi-a batjocorit în mod repetat, timp de luni de zile, cele 4 fete ale sale, în vârstă de 13, 16, 17 şi 20 de ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vasile M., concubinul fetei de 20 de ani, a făcut şi el acelaşi lucru, batjocorind şi el fetele, dar şi pe soţia lui Dorel B. Bărbaţii participau amândoi la abuzuri.

Comunitatea din Fereşti este şocată de ce s-a putut întâmpla la ei în localitate. Copiii minori vor intra probabil într-un program de protecţie şi reabilitate, urmând să fie consiliaţi de un psiholog pentru trecerea peste trauma suferită.

Cei doi bărbaţi se află acum în arestul IPJ Vaslui.

sursa: observator.tv

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg