O „ironie” în timpul alegerilor s-a soldat cu dosar penal pentru coruperea alegătorilor, în Dâmbovița

0
sectie-vot-dambovita-dosar-penal_5a202.jpg

sectie-vot-dambovita-dosar-penal_5a202.jpg

Incidentul a avut loc în Târgoviște, județul Dâmbovița. Doi tineri din localitate, după ce și-au exercitate dreptul la vot au ieșit pe holul secției și au fotografiat cărțile de identitate pe care era aplicat autocolantul, pe motiv că un partid politic le-ar fi oferit 50 de lei.

Polițiștii din cadrul Poliției.Târgoviște au fost sesizați despre incident de către președinta secției de votare nr.59 din Târgoviște, care a povestit că tinerii au votat la Secția 55, dar apoi au fotografiat autocolantul aplicat pe carte de identitate pe motiv că au primit bani de la un partid politic. 

„Fiind audiați, tinerii au recunoscut afirmația făcută în fața președintei secției de votare, respectiv că ar primi de la un partid politic 50 de lei, dar au precizat că a fost făcută în mod ironic, nefiind adevărată”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Mai mult, tinerii au declarat că nu au fost abordați niciodată în vederea coruperii votării cu vreo anumită formațiune politică și nici nu le-a fost promisă sau oferită o sumă de bani.

Potrivit IPJ Dâmbovița, în cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de coruperea alegătorilor.

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău