taximetrista-din-pitesti-audiata-de-politie-pentru-ca-a-vrut-sa-ofere-curse-gratis-celor-care-au-votat-_80467.jpg

O femeie care face taximetrie în Pitești a fost audiată de polițiști, duminică, după ce a anunțat, pe Facebook, că oferă curse gratuite celor care fac dovada că au votat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Hei piteștene... Mâine (duminică n.r.) mergem la vot! Fără pretexte și fără excepții! Votezi cu cine vrei... și pentru ce vrei! Iar dacă ai buletinul la tine (dovada că ai votat) și nimerești la mine in mașină... primești cursa gratis! Eu ies o zi pe stradă pentru tine! Tu ieși 10 minute din casă pentru viitorul tău?”, a scris femeia, sâmbătă, pe un grup al șoferilor din Pitești.

Ulterior, a revenit asupra postării și a anunțat că propunerea rămâne valabilă în ciuda plângerii penale făcute de un cetățean.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Drag concetățean care dispui de prea mult timp liber... te anunț fără niciun pic de respect că mă doare fix la bască de plângerea penală pe care mi-ai formulat-o! Ești ignorant și nu ești la curent cu legile acestei țări! Propunerea mea rămâne valabilă!”, a mai scris femeia.

Surse judiciare au declarat, duminică, pentru corespondentului MEDIAFAX, că femeia a fost audiată, în acest caz fiind primită și o sesizare.

Pentru a putea fi făcute verificări s-a deschis dosar penal in rem pentru coruperea alegătorilor, femeia neavând calitatea de suspect.

sursa; digi24.ro

sursa foto: libertatea

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg