img_49324.jpg

O grefieră din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a murit, vineri, după ce s-ar fi aruncat de la etajul al doilea al clădirii în care lucra. Femeia a fost preluată în stare de inconştienţă de la locul accidentului, iar medicii de la Spitalul ”Sfântul Spiridon” au declarat decesul.

Femeia, în vârstă de aproximativ 50 de ani, s-ar fi aruncat pe fereastră în jurul orei 7:30, anchetatorii luând în calcul varianta unor neînţelegeri la locul de muncă.

Incidentul s-a petrecut la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, clădirea fiind situată în centrul municipiului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Grefiera a fost resuscitată timp de câteva zeci de minute, fiind transportată în stare de inconştienţă la Spitalul „Sfântul Spiridon”, însă medicii au declarat decesul.

Cadrele medicale susţin că femeia suferise multiple traumatisme.

Anchetatorii ar fi găsit în buzunarul grefierei un bilet prin care aceasta îşi explică gestul, conţinutul fiind analizat la această oră de anchetatori.

În 26 aprilie, fostul purtător de cuvânt al Parchetului General Ramona Bulcu a murit după ce s-a aruncat de la etajul al cincilea al clădirii în care lucra. Femeia a stat „minute bune pe pervazul clădirii”, cu picioarele în afară, înainte de a se arunca în gol.

În 15 martie, fostul şef al DNA Timişoara Tamas Schiffbeck s-a sinucisaruncându-se de la etajul clădirii în care lucra ca procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

sursa: digi24.ro

sursa foto: observator.tv

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg