ODAmaD00NDAmaGFzaD0xZWNkYzk3YmYxMjdhNmY3MTVhYjEwZjM5NTc5ODg1NA.thumb_44b45.jpg

Un excavator de mare capacitate s-a prăbuşit, joi, în Cariera de Lignit de la Alunu, din judeţul Vâlcea. Activitatea de extracție este blocată, iar prefectul a cerut declanșarea unei anchete.

„Am fost anunţaţi de acest incident în dimineaţa zilei de astăzi (joi- n.r.), că s-a răsturnat un utilaj minier, un excavator cu rotor de mare capacitate, ceea ce a afectat ciclul de producţie.

Utilajul efectiv s-a rupt. Acest utilaj aparţine de CET Govora, societate aflate în insolvenţă şi în administrare judiciară. S-au deplasat în zonă conducerea operatorului minier şi personalul tehnic din zona respectivă, reprezentanţii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Şi pentru mâine am invitat la discuţii reprezentanţii administratorului judiciar, reprezentantul firmei de insolvenţă şi administratorul special, personalul tehnic din cadrul Consiliului Judeţean şi al Prefecturii Vâlcea, precum şi reprezentanţii ISU, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul”, a declarat prefectul județului Vâlcea, Florin Marin, pentru Mediafax.

Citește continuarea pe digi2.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg