ODAmaD00NDAmaGFzaD04ZjI1OTYzMmJhNTVjODhlZDM3ZTEyNjI0ZDVkMGE3Yg.thumb_b8df0.jpg

Arhiepiscopia Tomisului spune că preotul Florinel Apostol, cercetat de procurorii DIICOT pentru pornografie infantilă, după ce ar fi montat o cameră de supraveghere în baie pentru a-şi spiona cumnata minoră, ar fi instalat camere în toată casa având suspiciuni de adulter la adresa soţiei cu care se află în proces de divorţ.

El crede că soţia ar fi putut să-i facă rău, prin intermediul unei medicaţii, femeia fiind medic şi din acest motiv ar fi montat camerele de supraveghere respective.

Comunicatul Arhiepiscopiei Tomisului:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”În familia preotului există un conflict casnic, regretabil, ce durează de ceva timp, pe rol fiind şi un proces civil de divorţ. Având suspiciuni de adulter la adresa soţiei, preotul a instalat camere în toată casa, nu doar în baie, cum eronat s-ar înţelege, cu scopul de a obţine dovezi în apărarea lui. Preotul era îngrijorat că soţia ar fi putut să-i facă un rău, prin intermediul unei medicaţii, soţia sa fiind medic. Aşa se explică prezenţa unei camere şi în baie, deoarece acolo exista dulăpiorul cu medicamente. Camera din baie avea deci rolul de a supraveghea dulăpiorul cu medicamente”, se arată în comunicat.

Detalii pe digi24.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Andra Ilie
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg