Parchetul Militar s-a autosesizat și a deschis anchetă în cazul protestatarilor anti-PSD, băgați în dube de jandarmi, la Topoloveni

0
aGFzaD01OTQxN2U2NmYyOWIyM2VkOTFhZGM2NWJiNmQxNmU0MA.thumb_c6f28.jpg

aGFzaD01OTQxN2U2NmYyOWIyM2VkOTFhZGM2NWJiNmQxNmU0MA.thumb_c6f28.jpg

Jandarmeria nu trebuie să fie un organ de represiune și încălcare a legilor, doar pentru că se ordonă asta din vârful Ministerului Administrației și Internelor. Mai devreme sau mai târziu abuzurile se plătesc.

Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti s-a autosesizat şi a deschis un dosar penal in rem în legătură cu intervenţia jandarmilor asupra persoanelor care au protestat împotriva PSD la Topoloveni.

Vineri, zece persoane care protestau, la Topoloveni, în timpul unei vizite a liderului PSD, Liviu Dragnea, au fost ridicate de jandarmi şi duse la secţia de poliţie. Detaliile cazului au fost publicate AICI.

„Zece persoane care afişau bannere au fost ridicate de forţele de ordine şi conduse la secţia Poliţiei Topoloveni pe motiv că participau la o adunare publică nedeclarată, după care au refuzat să părăsească zona la solicitarea forţelor de ordine. Au fost conduse la secţia de poliţie pentru stabilirea identităţii şi luarea măsurilor legale”, declara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, Ionel Flavius Tănase.

Referindu-se la incidentul de la Topoloveni, preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, că este „revoltător” că în anul 2019 oameni care sunt nemulţumiţi de un politician să fie luaţi de jandarmi. „Cred că aici avem imaginea României lui Dragnea. Cine nu e cu Liviu Dragnea va fi arestat. Aşa ne-au arătat imaginile de la Topoloveni. Nişte oameni nemulţumiţi, pe bună dreptate, de Dragnea s-au dus pur şi simplu să protesteze paşnic şi au fost luaţi de jandarmi”, a spus şeful statului, citat de agerpres

Sursa Agerpres / sursa video Știri de Pitești

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău