Tarom explică de ce cursa de Cluj în care a călătorit premierul a fost efectuată cu un Airbus

0
CapturaBUH-CLJ_cbad4.JPG

CapturaBUH-CLJ_cbad4.JPG

După ce observatorulph.ro a publicat articolul, Surpriza unui client Tarom pe ruta București – Cluj: ”La clasa I era premierul Dăncilă, așa că am zburat cu un Airbus și nu cu un avion mic, cu elice”, reprezentanții Tarom au transmis redacției noastre că a fost vorba de o simplă coincidență. 

”Compania TAROM doreşte să menţioneze că se dezice total de ideea conform căreia ‘’ TAROM foloseste in mod curent pentru cursa Bucuresti – Cluj aeronave de tip ATR 42-500’’.

Pentru a elimina orice dubiu în această privinţă şi pentru a avea o imagine cât mai clară asupra acestui aspect, au fost efectuate mai multe simulări de rezervare (pe care avem rugămintea să le regăsiţi în ataşament). După cum se poate observa, în urma acestora rezultă că pentru operarea curselor Bucuresti-Cluj, Compania TAROM utilizează toate tipurile de aeronave existente în flotă.

De asemenea, menţionăm că pentru noi fiecare pasager este la fel de important, iar decizia privind tipul de avion cu care se efectueaza cursele TAROM depinde strict de planul de zbor întocmit de către departamentul abilitat”.

CapturaBUH-CLJ_cbad4.JPG

Captura1_72a1a.JPG

Captura2_6869f.JPG

Captura3BUH-CLJ_ced16.JPG

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău