banchet___12__58556.jpg

Sub sloganul „Fără tocuri și paiete. Distracție, nu etichete!”, 61 de elevi din clasele a VIII-a A și a VIII-a B de la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” din Galați „donează” banchetul pentru bucuria copiilor din Fundația Inimă de Copil.

„Renunțăm la ținute sofisticate și în 6 iunie vom sărbători finalul clasei a VIII-a în jeanși pentru că ne dorim să trimitem în tabără 25 de copii din programele Fundației. Petrecerea noastră va fi ocazia perfectă pentru a aduce bucurie unor copii ca noi și pentru a-i ajuta să trăiască experiențe de neuitat în vacanța de vară.

Dacă și în voi bate o inimă de copil, donați alături de noi! Orice sumă contează”, se arată în apelul lansat de elevii de la CNVA pe pagina de internet pe care strâng donații.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ei precizează că o donație de 65 de lei înseamnă o zi de tabără pentru un copil.

Taberele de Vară Inimă de Copil le sunt destinate copiilor ce provin din familii defavorizate, copiilor și tinerilor cu dizabilități, dar și copiilor cu rezultate școlare deosebite din programul „Un sat, un copil!”.

„De 18 ani, în fiecare vară, din 1 iulie, timp de două luni, Fundația Inimă de Copil desfășoară proiectul taberelor de vară, un prilej de a dărui acestor copii amintiri pentru o viață, participarea la diferite activități sociale care le stimulează independența, încrederea de sine, activități care să-i încurajeze să exploreze, să cunoască lucruri noi, să aibă curajul să învețe din greșeli, dar și activități de relaxare, cunoaștere și auto-cunoaștere și exemplul concret că se poate trăi frumos! Am început cu 7 și am ajuns la 100 de copii anual!”, menționează Fundația Inimă de Copil.

Taberele Inimă de Copil sunt organizate între 1 iulie și 15 august, în șase serii. O sută de copii beneficiază anual, gratuit, de aceste tabere.

sursa: reperul.ro

sursa: banchetul.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg