Scandalagiu bătut în curtea secției de Poliție de doi agenți

0
Untitled-111_d2451.jpg

Untitled-111_d2451.jpg

Doi poliţişti din Bârlad sunt acuzaţi că au snopit în bătaie un scandalagiu, chiar în curtea secţiei. Violenţele au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta secţia de poliţie. Oamenii legii au însă o explicaţie. Spun că au reacţionat abia după ce au fost loviţi de bărbat.

Incidentul s-a întâmplat în data de 2 mai. Poliţiştii au fost trimişi în comuna Pochidia, unde o femeie a reclamat la 112 că e agresată de un vecin.

Când au ajuns la faţa locului, acesta încerca să o bată pe femeie, în mijlocul străzii. Unul dintre agenţi a încercat să îi despartă, dar a fost agresat la rândul său. Scandalagiul a fost cu greu imobilizat şi dus la secţia de poliţie. Aici ar fi continuat să înjure şi a încercat să îi lovească din nou pe oamenii legii.

Este motivul pentru care au folosit forţa, pentru a-l încătuşa, spun aceştia. A fost transferat apoi la Poliţia Bârlad. Odată ajuns acolo, scandalagiul a cerut ajutor medical, spunând că are stări de leşin. A fost transportat la spital, dar medicii au constatat că nu are nici urme de violenţă, nici probleme medicale. Procurorii au deschis un dosar penal pentru ultaj.

sursa: digi24.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău