Anchetă la IPJ Arad după ce doi agenţi ar fi fost implicaţi în şicanarea unui şofer în trafic

ancheta-arad_00858.jpg

ancheta-arad_00858.jpg

Conducerea IPJ Arad a dispus, miercuri, efectuarea unei anchete interne cu privire la un incident în care ar fi fost implicaţi doi agenţi, care ar fi şicanat în trafic un şofer pentru că nu i-ar fi acordat prioritate.

Efectuarea cercetărilor a fost dispusă după ce, marţi seara, un arădean a postat de pagina sa de Facebook un incident în care a fost implicat în cartierul Micălaca, unde un poliţist în civil care circula cu un autoturism neinscripţionat cu însemnele Poliţiei, care i-ar aparţine, l-ar fi şicanat şi ar fi chemat în ajutor un coleg.

″În această seară, 14 mai, un agent de poliţie rutieră la IPJ Arad mi-a blocat accesul pe strada Vaslui, cartier Micălaca, ora 20,25. Mi-a zis să merg eu cu spatele aproximativ 20 de metri, să treacă el. I-am zis că acest lucru nu se va întâmpla, moment în care a sunat un coleg de la Rutieră, care era de serviciu, acesta deplasându-se singur cu autoturismul. S-a prezentat, mi-a cerut actele şi am aşteptat circa 20 de minute, aşteptând o încadrare. A tot căutat pe legi şi niciuna nu se potrivea. Precizez faptul că apelul nu a fost făcut prin 112. Cam aşa acţionează Poliţia în Arad”, a scris şoferul implicat.

Postarea sa a fost redistribuită de numeroşi arădeni, iar sute de comentarii care condamnau presupusul comportament al poliţiştilor au apărut pe reţeaua de socializare în câteva ore.

″Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele apărute pe reţeaua de socializare Facebook, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău