Femeia care s-a aruncat în mare, la Mamaia, a lăsat și un bilet de adio

img_1_96a33.jpg

img_1_96a33.jpg

Simina Marinela este femeia din Bucureşti care a murit marţi de dimineaţă, după ce s-a aruncat în mare, la Mamaia. Ea a lăsat un bilet de adio găsit de anchetatori în geantă, alături de 5.000 de euro şi 1.200 de lei.

Trupul fără viaţă al Siminei plutea de dimineaţă în apropiere de plajă, la Mamaia, în dreptul hotelului Vega. Geanta ei a fost găsită în apropiere, pe plajă.

În vârstă de 46 de ani, femeia, mamă a două fetiţe, şi-a luat viaţa şi a lăsat un bilet de adio răvăşitor, 5.000 de euro şi 1.200 de lei, scrie observator.tv

Simona a denumit biletul de adio „autodenunţ”. 

„Am decis să îmi iau viaţa din cauza situaţiei în care mă aflu. Sunt drogată de propriul soţ. Am ales să fug din captivitate. Să trăieşti 30 de ani drogată fără să ştii este un lucru foarte greu. M-a pus în dificultate şi să acţionez fără nicio ruşine, am tot luptat cu morile de vânt.”, a scris Simina.

Femeia s-a cazat în Mamaia la hotelurile Vega şi Del Mar, după ce venise de la Bucureşti. Surse din anchetă mai spun că Simina avea în geantă şi acte medicale care ar atesta că avea probleme de natură psihică.

femeie_mamaia_7682c.jpg

sursa observator.tv

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău