VIDEO VIRAL-Şerban Pavlu, cel mai dur şi puternic îndemn la vot: „Dacă ies tot ăştia, noi suntem cei mai proşti şi avem timp să facem meme pe Facebook“ 

0
646x404_1_42164.jpg

646x404_1_42164.jpg

Actorul Şerban Pavlu transmite unul dintre cele mai dure şi puternice îndemnuri la vot. Pe lângă criticile aspre şi fără ocolişuri la adresa actualilor guvernanţi, el are un mesaj clar şi pentru cei care se plâng că nu au cu cine să voteze şi subliniază că doar revolta şi glumiţele pe Facebook nu vor ajuta în niciun fel România. 

Sub hashtag-ul „gata cu gluma“, clipul cu Şerban Pavlu a fost publicat pe Facebook de editorul de imagine Andu Radu şi a devenit viral, într-o singură oră fiind distribuit de aproape 12.000 de persoane.

Actorul care îl joacă pe Relu în serialul HBO „Umbre“ îşi începe discursul prin a sublinia într-o notă ironică maniera în care sunt afectaţi politicienii aflaţi la Putere de glumele făcute pe seama lor în mediul online, precizând că „datorită meme-urilor câteva zeci de ordonanţe şi de graţieri au fost întârziate cel puţin câteva zile“, iar românii „dau bine pe Facebook“ indiferent de cine îi conduce. 

Pavlu continuă printr-un atac virulent la adresa principalilor jucători politici, cei din Guvern fiind descrişi drept „nişte troglodiţi“, iar premierul Viorica Dăncilă drept „analfabetă“. În încheiere, actorul îndeamnă românii să nu mai invoce argumentul „n-am cu cine să votez“, să participe la alegeri, să gândească „cu capul lor“ şi să-l voteze „pe ăla care li se pare mai puţin prost“, pentru că „dacă ies tot ăştia, noi suntem cei mai proşti“. 

Ideea că ironiile şi glumele pe seama politicienilor sunt absolut ineficiente dacă nu sunt dublate de participarea la vot este accentuată în repetate rânduri în clipul devenit viral.

Citeste mai mult: adev.ro/prggri

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău