fbpx

62044916_4d1ae.jpg

Un bărbat de 32 ani din Vâlcea a fost reţinut de poliţişti duminică, după ce i-a povestit unui vecin că şi-a omorât concubina, în vârstă de 72 de ani.

Cel care a anunţat Poliţia a fost chiar vecinul căruia bărbatul i-ar fi destăinuit că în noaptea de 11 spre 12 mai, pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri mai vechi, şi-a înjunghiat mortal iubita.

“Poliţiştii au fost sesizaţi în dimineaţa zilei de 12 mai a.c. de un bărbat din comuna Lădeşti cu privire la faptul că vecinul acestuia ar fi afirmat că şi-a înjunghiat concubina în noaptea de 11 spre 12 mai. Poliţiştii s-au deplasat imediat la locuinţa indicată, în interiorul căreia a fost descoperit cadavrul unei femei de 72 de ani”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea, informează Agerpres.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit acestuia, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe bărbatul bănuit de comiterea faptei.

“Acesta ar fi pătruns în interiorul locuinţei concubinei sale de 72 de ani, tot din comuna Lădeşti, iar pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri acesta i-ar fi aplicat lovituri în zona pieptului cu un obiect tăietor-înţepător (cel mai probabil un cuţit), care i-au cauzat răni incompatibile cu viaţa”, a menționat sursa citată.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru omor, cercetările în acest caz fiind coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

sursa: stirileprotv.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg