fbpx

minori-dati-disparuti_c490c.jpeg

Polițiștii caută doi băieți, în vârstă de 12 ani, din localitatea Runcu, județul Gorj, care au plecat împreună de acasă fără să mai revină. Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la găsirea acestora sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au fost sesizați, duminică, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, Pană Alexandru Irinel, de 12 ani, din comuna Runcu și Zaharia Marius Tiberiu, de aceeași vârstă, din aceeași localitate, au plecat împreună de la domiciliu și până în prezent nu au mai revenit.

Pană Alexandru Irinel are 1,50 m înălțime, greutate de aproximativ 60 kg, păr blond, ochi albaștri, prezintă o aluniță la nivelul buzei superioare. La data plecării, era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni negri cu o dungă roșie, tricou albastru, iar în picioare purta pantofi tip sport, de culoare neagră.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Zaharia Marius Tiberiu are 1,45 m înălțime, greutate de aproximativ 45 kg, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui. Acesta era îmbrăcat cu pantaloni tip camuflaj în nuanțe de albastru, tricou albastru închis, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport, de culoare neagră.

„Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la găsirea celor doi minori sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție”, este apelul Poliției.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg