CFR recomandă studenților să evite deplasarea cu trenul spre Iași și Cluj, pe durata vizitei Papei Francisc

0
cfr-calatori-suveran-pontif_a4e3f.jpg

cfr-calatori-suveran-pontif_a4e3f.jpg

CFR Călători estimează că în perioada vizitei Suveranului Pontif în România, din perioada 31 mai – 2 iunie, vor exista vârfuri de trafic semnificative în circulația trenurilor. Una dintre recomandări este ca pasagerii să își programeze din timp călătoria pentru evitarea supra-aglomerării, iar studenții sunt rugați să evite utilizarea celor mai solicitate trenuri spre localitățile unde sunt programate slujbele religioase, respectiv din Iași, Șumuleu-Ciuc și Blaj.

„Evenimentele religioase din perioada 31 mai – 1 iunie 2019 vor genera vârfuri de trafic semnificative în circulația trenurilor, iar pentru evitarea supra-aglomerării, îi rugăm pe toți pasagerii să își programeze din timp călătoria către zonele de desfășurare a manifestărilor, să folosească toate trenurile puse la dispoziție de CFR Călători și să îşi cumpere cu anticipație legitimațiile de călătorie utilizând toate canalele de distribuție”, este anunțul postat pe o pagină de socializare de către CFR Călători.

Aceasta nu este singura recomandare a CFR Călători, care îi roagă pe studenți să evite utilizarea celor mai solicitate trenuri pentru evenimentele religioase.

„Având în vedere că dintre orașele vizitate de Suveranul Pontif, două sunt și importante centre universitare, CFR Călători face un apel la studenții care beneficiază de călătorii gratuite pe calea ferată să își programeze călătoriile astfel încât să evite utilizarea celor mai solicitate trenuri pentru evenimentele religioase din orașele respective”, este recomandarea lansată de CFR pe o pagină de socializare

CFR Călători a anunțat că, în zilele evenimentelor, toate trenurile Regio care vor deservi localitățile Miercurea Ciuc (1 iunie), Iași (1 iunie) și Blaj (2 iunie) vor avea regim de rezervare a locurilor, pentru asigurarea unui transport în condiții optime. Pentru data de 31 mai, CFR Călători va suplimenta, la capacitate maximă, trenurile cu sosire/plecare în/din toate stațiile din București: Gara de Nord, Gara Basarab și Gara Obor.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău