fbpx

medic-condamnat_cdce8.jpg

Medicul chirurg a fost condamnat inițial, în 2018, la executarea pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de trei ani, cu obligația să presteze și 80 de zile de muncă în folosul comunității. Magistrații de la Curtea de Apel Galați au menținut decizia instanței, fiind redus însă termenul care viza interzicerea drepturilor de a profesa de la doi la un an.

Medicul a fost reclamat, în 2017, de o pacientă la Direcția Anticorupție, după ce acesta i-ar fi solicitat 500 de lei pentru întocmirea documentelor de externare din spital, astfel încât să nu mai plătească taxa de spitalizare, potrivit Antena 3. 

În 2018, medicul a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, precum și la pedeapsa complementară a interzicerii exercitării unor drepturi, inclusiv de a exercita profesia de medic, pe durata a doi ani. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La recurs, magistrații de la Curtea de Apel Galați au desființat, în parte, sentința penală și au redus de la doi la un an pedeapsa complementară a interzicerii anumitor drepturi, inclusiv a celui care vizează exercitarea profesiei. 

Decizia Curții de Apel Galați

Admite apelul declarat de inculpatul Neculiseanu Alexandru. Desființează , în parte, sentința penală nr. 607/2018 a Tribunalului Gala?i şi în rejudecare: Reduce de la 2 ani la 1 an pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 lit.a şi b şi g cod penal. Menține celelalte dispoziții ale sentinței penale apelate. Definitivă. Pronunțată în ședința publică din data de 06.05.2019 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg