fbpx

img_04f33_1cc5d.jpg

O tânără de 19 ani a fost ucisă ieri, în Capitală, de un bărbat aflat sub influenţa drogurilor. Tudor Bogdan Şerban, un informatician din Ploiești, a recunoscut că a ucis-o pe fata de 19 ani. 

Criminalul ar fi consumat cocaină în noaptea dinaintea crimei şi a invitat-o în apartamentul din sectorul 6, unde locuia cu chirie, pe fata pe care o ştia doar de câteva ore, a informat observator.tv

Raluca ar fi fost omorâtă după o ceartă din motive sexuale. Surse din anchetă spun că fata ar fi fost cea care l-a atacat prima cu cuţitul. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Miercuri dimineaţă, vecinii spun că au auzit-o pe fată când îl implora să o lase în pace, aşa că au cerut sprijinul poliţiei.

Tânărul a sunat la 112 să anunţe crima miercuri seară.  Criminaliştii s-au întors în apartament pentru a preleva probe noi şi au sigilat uşa. Aşa va rămâne până la terminarea anchetei şi până când proprietarul se va întoarce în Bucureşti. 

Tânărul de 26 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este din Ploieşti şi lucra în Bucureşti la o companie IT, iar Raluca făcea, potrivit unor surse din anchetă, videochat. 

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg