fundatie-bloc_d848d.jpg

Un deţinut care participa la construcţia unui bloc din Piteşti a rămas blocat, joi, în betonul turnat pentru fundaţie, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi extras.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au anunţat că o echipă de pompieri a intervenit în sprijinul echipajului de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, care fusese solicitat la faţa locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale unei persoane surprinse în beton.

"Victima a fost extrasă şi predată echipajului Serviciului Judeţean de Ambulanţă", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, citat de Agerpres.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul accidentat este un deţinut care efectua lucrări în baza unui contract încheiat între penitenciar şi firma de construcţii. El a fost rănit de un panou de cofraj şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

sursa: digi24.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg