fbpx

scene-socante-in-strada-un-sofer-drogat-a-distrus-mai-multe-masini-in-timp-ce-isi-batea-iubita-la-volan-foto-video-160638_96701.jpg

Dragoș Bîrligea a fost condamnat la o pedepsă de doi ani și cinci luni de închisoare cu suspendare pentru conducere sub influența drogurilor, vătămare corporală din culpă și tulburarea liniștii publice.

Cazul a fost relatat pe larg, în urmă cu mai bine de un an, în februarie 2018. Șoferul unui BMW X5 venea în viteză de pe Calea Griviței către Calea Victoriei. La un moment dat, la intersecţia cu Bulevardul Dacia ar fi tras de volan intenţionat şi a lovit 3 autoturisme oprite la semafor. După impact, șoferul, care ar fi consuma droguri, a continuat cearta cu soția, lovind-o cu brutalitate, până când polițiștii locali l-au imobilizat. 

Fosta sa soție, care era cu el în mașină, le-a declarat polițiștilor că accidentul a fost provocat intenționat, pentru că cei doi se certau.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Era o chestie între noi, de ceva timp, cu omorul. Nu l-am luat în serios, este bărbatul meu, îl iubesc, l-am iubit, nu mă așteptam la așa ceva, dar atunci, în ziua aceea, nu știu, lucrurile au luat-o razna”, a povestit Georgiana Carmen Bârligea.

Tribunalul București, care a judecat dosarul în prima instanță, a hotărât și că bărbatul trebuie sa îi plătească fostei soții cinci mii de euro daune morale.

img_02398.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg