fbpx

img_1_6b7d4.jpg

Omul de afaceri Dan Cămârzan va fi adus astăzi, sub escortă la Tribunalul Brașov. Instanța judecă propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov.

Cămârzan este cercetat pentru că ieri dimineață și-ar fi sugrumat bunica, în vârstă de 93 de ani. Cămârzan este un personaj cunoscut în Brașov, pentru afacerile din domeniul imobiliar, aparițiile mondene stridente și, din 2018, apartenența la comunitatea "suveranilor".

Moarte prin strangulare

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dan Cămârzan este de luni dimineața în custodia Poliției. Apelul 112 pentru salvarea femeii de 93 de ani a fost lansat la ora 9 și 36 de minute. Echipajul SMURD ajuns de urgență la fața locului a cerut în sprijin un al doilea echipaj, pentru manevrele de resuscitare.

Manevrele au eșuat însă, iar femeia de 93 de ania  fost declarată decedată. Dan Cămârzan a fost condus la sediul Parchetului și audiat, în legătură cu cele întâmplate. Le-a spus anchettaorilor că fapta nu ar fi fost premeditată. Până la primele concluzii ale medicilor legiști, fapta a fost investigată drept moarte suspectă.

Citește continuarea pe observatorulbv.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg