Cum au fost prinși băuți la volan șefii din Poliție. Au fost ”turnați” la Rutieră de colegi, la o petrecere

0
razie-noaptea_9e3f3.jpg

razie-noaptea_9e3f3.jpg

Doi șefi din Poliție au fost prinși băuți la volan de către subordonații de la Rutieră, vinerea trecut, pe străzile din Capitală. Ei au participat la o petrecere și ar fi fost ”turnați” după ce au plecat cu mașinile de serviciu, deși consumaseră alcool.

Potrivit adevarul.ro, o petrecere organizată vineri seara, într-un restaurant din sectorul 4 al Capitalei s-a sfârşit neplăcut pentru doi şefi din Poliţia Română, care au fost prinşi băuţi în trafic în timp ce se aflau la volanul maşinilor de serviciu. Este vorba despre comisarul-şef Cornel Drumariu, şeful Poliţiei Sectorului 4, care a şi fost persoana sărbătorită la respectiva petrecere şi de fostul adjunct al şefului Poliţiei Române, chestorul de poliţie Ionuţ Cristian Stan. În prezent cel din urmă ocupă tot o funcţie înaltă în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, fiind şeful Direcţiei Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative.

Preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarnă, este de părere că operaţiunea celor de la Brigada de Poliţie Rutieră pare una pusă în practică în urma unui denunţ, dar asta nu înseamnă că cei doi şefi din Poliţie pot fi disculpaţi din acest motiv.

„Pot prezuma că toată acţiunea a venit în urma unui telefon dat de o persoană care i-a văzut că sunt la petrecere cu maşinile de serviciu şi fără şoferi, dar asta nu este o scuză. Ba din contră. Ei s-au urcat la volan după ce au băut, nimeni nu i-a obligat. În cazul lui Drumariu este şi mai grav. El locuieşte la circa 800 de metri de restaurantul în care a făcut petrecerea şi tot s-a urcat la volan”, spune Dumitru Coarnă. 

Sindicalistul susţine că cei doi au demonstrat că, după ce au ajuns în funcţii înalte, au uitat de reguli.

„Li s-a urcat la cap şi putem concluziona că nu merită funcţiile pe care le ocupă. Au mers la o petrecere, foarte bine, dar nu te urci la volan. Mai grav este că cei doi aveau şoferi pe maşinile de serviciu, dar au preferat să conducă. Felicitări colegilor de la Poliţia Rutieră, care, indiferent de circumstanţe, şi-au făcut datoria. Nu este uşor ca agent să opreşti la control şi să iei măsuri împotriva unui ofiţer sau, mai mult, unui chestor”, a subliniat Dumitru Coarnă pentru sursa citată.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău