fbpx

tren_9e4fb.jpg
A vrut să fie la înălțime, dar a ignorat pericolul de acolo. Neglijența sa l-a costat scump. Este vorba despre un copil, în vârstă de 13 ani, care s-a electrocutat, duminică, după ce s-a urcat pe un tren din zona străzii Lămâiului din Capitală. Victima este în viață și va fi transportată la spital.

Echipajele medicale intervin, duminică, pe strada Lămâiului din Sectorul 1 al Capitalei, unde un copil în vârstă de 13 ani s-a electrocutat, după ce s-a urcat pe un tren, informează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, copilul este în viaţă, este cooperant, însă are arsuri şi urmează să fie transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sursa: Mediafax

tren_4c210.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg