fbpx

grindina_83cc8.jpgVremea extremelor! Cam așa a stat și ziua de ieri în zona Moldovei, unde după după câteva ore în care oamenii s-au bucurat de temperaturi de vară, după-amiază a venit cu vijelii și grindină. În unele localități, străzile semănau cu un adevărat patinoar.

În Dorohoi a căzut atât de multă grindină încât străzile au fost pur şi simplu acoperite cu un strat alb. Grav este că în multe grădini bucăţile de gheaţă mari şi cât un ou de găină au făcut praf tot ce au întâlnit în cale, scrie stirileprotv.ro

ANM a emis mai multe avertizări de vreme rea sâmbătă după-amiază, pe zone strict definite, de scurtă durată.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aceste avertizări au fost valabile pentru județe din Moldova, unde a ajuns valul de aer polar venit din Rusia și s-a ciocnit de aerul cald care stă deasupra României și astfel au apărut ploile violente.

Meteorologii spun că vremea se va strica în continuare. Duminică, vremea va fi rece în toată țara și este anunțată din nou grindină.

Foto:

grindina_74623.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg