fbpx

cod_galben_0247c.jpg
Meteorologii au emis o atenționare imediată de vreme rea, valabilă până la ora 17.30, pentru mai multe zone din Bacău și Iași. Avertizarea de cod galben de vijelie și grindină vizează o serie de localități din cele două județe.

În cazul Buzăului, sub atenționarea de ploi abundente, cu descărcări electrice și intensificări ale vântului intră zona joasă.
Pentru județul Iași sunt vizate localitățile Belcești, Podu Iloaiei, Miroslava, Lețcani, Popricani, Voinești, Șipote, Erbiceni, Bălțați, Vlădeni, Dumești, Ion Neculce, Sinești, Bivolari, Andrieșeni, Focuri, Popești, Lungani, Victoria, Brăești, Probota, Țigănăși, Rediu, Trifești, Gropnița, Plugari, Horlești, Coarnele Caprei, Movileni, Românești, Fântânele, Roșcani;

Se vor semnala : frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni, averse ce vor cumula local 20...25 l/mp

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto:

cod_galben_1281f.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg